Ansøgning om godkendelse til lærepladser
Uddannelse
CVR
Virksomhed
Lærested
Uddannelsesansvarlig
Telefon
E-mail
Ansøgningsdato
22-07-2024
Oplysninger om virksomheden
Hvis I tidligere har været godkendt under et andet CVR-nummer, så angiv det her:
Hvis I tidligere har været godkendt på en anden adresse eller et andet navn, så angiv det her:
EN KORT BESKRIVELSE AF VIRKSOMHEDEN (PRODUKTER, BRANCHE M.V.OG ANDRE RELEVANTE OPLYSNINGER FOR VIRKSOMHEDENS GODKENDELSE)
BESKÆFTIGEDE:
ANTAL:
Ansatte i alt (inkl. indehaver/direktør)
Faglærte inden for Butik-Slagter
SPECIALE:
GODKENDT TIL (ANTAL):
ØNSKER GODKENDELSE TIL (ANTAL I ALT):
gourmetslagter med speciale i pølsemager/forædler
0
Hvis I også ønsker godkendelse til specialerne delikatesse eller slagtning, kan I ansøge om dette på hjemmesiden for
Slagterfagets Fællesudvalg
.
Oplysninger om uddannelsen
Maskiner til rådighed
Antal
Lynhakker
Pølsestopper
Kødhakker
Båndsav
Pakkebord
Kogekar
Ovn
Lagesprøjte
Røremaskine
Rygeovn
Koge- og røgeanlæg
Komfur
Friture
Stegeovn
Vacuumpakker
Steaker
Mikrobølgeovn
Konvektorovn
Grill
Pålægsmaskine
Hvilke pølsemagerivarer/specialiteter fremstilles? (skriv navn på varen)
Dagligt
Ugentligt
Månedligt
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
Vil praktikstedet sørge for, at eleven kan få oplæring i partering af:
Ja
Nej
Halve grise
:
:
Gris delstykker
:
:
Okse delstykker
:
:
Kalv delstykker
:
:
Okseforfjerdinge
:
:
Oksebagfjerdinge
:
:
Kalvevinger
:
:
Lam
:
:
Hestekød
:
:
Ansøgers bemærkning: