Ansøgning om godkendelse til praktikpladser
Uddannelse
CVR
Virksomhed
Lærested
Uddannelsesansvarlig
Telefon
E-mail
Ansøgningsdato
03-07-2022
Oplysninger om virksomheden
Hvis I tidligere har været godkendt under et andet CVR-nummer, så angiv det her:
Hvis I tidligere har været godkendt på en anden adresse eller et andet navn, så angiv det her:
EN KORT BESKRIVELSE AF VIRKSOMHEDEN (PRODUKTER, BRANCHE M.V.OG ANDRE RELEVANTE OPLYSNINGER FOR VIRKSOMHEDENS GODKENDELSE)
BESKÆFTIGEDE:
ANTAL:
Ansatte i alt (inkl. indehaver/direktør)
Faglærte inden for Butik-Slagter
SPECIALE:
GODKENDT TIL (ANTAL):
ØNSKER GODKENDELSE TIL (ANTAL I ALT):
gourmetslagter med speciale i pølsemageri
0
Hvis I også ønsker godkendelse til specialerne delikatesse eller slagtning, kan I ansøge om dette på hjemmesiden for
Slagterfagets Fællesudvalg
.
Oplysninger om uddannelsen
Maskiner til rådighed
Antal
Lynhakker
Pølsestopper
Kødhakker
Båndsav
Pakkebord
Kogekar
Ovn
Lagesprøjte
Røremaskine
Rygeovn
Koge- og røgeanlæg
Komfur
Friture
Stegeovn
Vacuumpakker
Steaker
Mikrobølgeovn
Konvektorovn
Grill
Pålægsmaskine
Butikkens faste sortiment
Sæt kryds
Smørrebrød
:
Platter
:
Buffetanretninger
:
Kolde/lune retter
:
Specialiteter (mad)
:
Salater
:
Pølsebord
:
Partyservice
:
Ost og vin
:
Indbagte produkter
:
Oksekød
:
Kalvekød
:
Svinekød
:
Lammekød
:
Hvilke pølsemagerivarer/specialiteter fremstilles? (skriv navn på varen)
Dagligt
Ugentligt
Månedligt
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
Vil praktikstedet sørge for, at eleven kan få oplæring i partering af:
Ja
Nej
Halve grise
:
:
Gris delstykker
:
:
Okse delstykker
:
:
Kalv delstykker
:
:
Okseforfjerdinge
:
:
Oksebagfjerdinge
:
:
Kalvevinger
:
:
Lam
:
:
Hestekød
:
:
Leveres der
Ugentligt
Månedligt
Diner transportable
:
:
Grillarrangementer
:
:
Receptionsmenuer
:
:
Mad 'ud af huset'
:
:
Butiksforhold (sæt kryds)
Ja
Nej
Kundebetjening
:
:
Selvbetjening
:
:
Delikatesseafdeling
:
:
Fiskeafdeling
:
:
Egen pølsemageri produktion
Ansøgers bemærkning: