Ansøgning om godkendelse til praktikpladser

Uddannelse
 
CVR
 
Virksomhed

 
Lærested
 
Uddannelsesansvarlig  
Telefon
E-mail

 
Ansøgningsdato 03-07-2022

Oplysninger om virksomheden


 

Hvis I tidligere har været godkendt under et andet CVR-nummer, så angiv det her: 
Hvis I tidligere har været godkendt på en anden adresse eller et andet navn, så angiv det her: 


 

EN KORT BESKRIVELSE AF VIRKSOMHEDEN (PRODUKTER, BRANCHE M.V.OG ANDRE RELEVANTE OPLYSNINGER FOR VIRKSOMHEDENS GODKENDELSE)
 


 

BESKÆFTIGEDE:ANTAL:
Ansatte i alt (inkl. indehaver/direktør) 
Faglærte inden for fagområdet 


 

SPECIALE:GODKENDT TIL (ANTAL):ØNSKER GODKENDELSE TIL (ANTAL I ALT):
gourmetslagteraspirant0 

Hvis I også ønsker godkendelse til specialerne delikatesse eller slagtning, kan I ansøge om dette på hjemmesiden for Slagterfagets Fællesudvalg.

Oplysninger om uddannelsen


 

Maskiner til rådighedAntal
Lynhakker 
Pølsestopper 
Kødhakker 
Båndsav 
Pakkebord 
Kogekar 
Ovn 
Lagesprøjte 
Røremaskine 
Rygeovn 
Koge- og røgeanlæg 
Komfur 
Friture 
Stegeovn 
Vacuumpakker 
Steaker 
Mikrobølgeovn 
Konvektorovn 
Grill 
Pålægsmaskine 


 

Butikkens faste sortimentSæt kryds
Smørrebrød:
Platter:
Buffetanretninger:
Kolde/lune retter:
Specialiteter (mad):
Salater:
Pølsebord:
Partyservice:
Ost og vin:
Indbagte produkter:
Oksekød:
Kalvekød:
Svinekød:
Lammekød:


 

Hvilke pølsemagerivarer/specialiteter fremstilles? (skriv navn på varen)DagligtUgentligtMånedligt
 : : :
 : : :
 : : :
 : : :
 : : :
 : : :
 : : :
 : : :


 

Vil praktikstedet sørge for, at eleven kan få oplæring i partering af:JaNej
Halve grise: :
Gris delstykker: :
Okse delstykker: :
Kalv delstykker: :
Okseforfjerdinge: :
Oksebagfjerdinge: :
Kalvevinger: :
Lam: :
Hestekød: :


 

Leveres der UgentligtMånedligt
Diner transportable: :
Grillarrangementer: :
Receptionsmenuer: :
Mad 'ud af huset': :


 

Butiksforhold (sæt kryds)JaNej
Kundebetjening: :
Selvbetjening: :
Delikatesseafdeling: :
Fiskeafdeling: :

Ansøgers bemærkning: